30 marzo 2012

SEMANA SANTA MARINERA, VALENCIA

semana santa marinera
La Setmana Santa Marinera de València és una festa d'interés turístic nacional, que té les seues arrels en els barris del Grau, el Cabanyal i el Canyamelar; zona poblada per pescadors i mariners que han sigut des de sempre els guardians dels costums de la Setmana Santa Marinera.

Fins al 8 d'abril es concentraran les confraries, germandats i veïns en estos barris marítims per a participar en les processons i trasllats de les imatges fins a la vora del mar.
Els carrers del Marítim es visten de gala en estes dates i devots i curiosos contemplen els principals actes entorn de la Passió, Mort i Resurrecció de Jesucrist. Els punts de reunió són les esglésies, entre elles la del Rosario, la dels Ángeles, la del Crist Redemptor, Santa Maria del Mar i Sant Mauro.


Pots consultar la programació oficial dels actes ací: Programació Semana Santa Marinera

Aprofita esta festivitat i visita València amb nosaltres: Turisme en València
Contacta amb nosaltres en el correu electrònic: turismo@quatrefulles.com o telefona al: 96 353 20 90.

La Semana Santa MArinera de Valencia es una fiesta de interés turístico nacional, que tiene sus raíces en los barrios del Grau, el Cabanyal y el Canyamelar; zona poblada por pescadores y marineros que han sido desde siempre los guardianes de las costumbres de la Semana Santa Marinera.
Hasta el 8 de Abril se concentrarán las cofradías, hermandades y vecinos en estos barrios marítimos para participar en las procesiones y traslados de las imágenes hasta la orilla del mar.
Las calles del MArítimo se visten de gala en estas fechas y devotos y curiosos contemplan los principales actos entorno a la Pasión, Muerte y Resurreción de Jesucristo. Los puntos de reunión son las Iglesias, entre ellas la del Rosario, el Cristo Redentor, Santa MAría del Mar y Santo Mauro.

Puedes consultar la programación oficial aquí: Programación Semana Santa Marinera

Aprovecha esta festividad y visita Valencia con nosotros: Turismo en Valencia
Contacta con nosotros en el correo electrónico: turismo@quatrefulles.com o llama al teléfono: 96 353 20 90.

21 marzo 2012

SENDA DEL POETA 2012

XI EXPOSICIÓN DE FOTOGRAFÍA

Del 21 de Marzo al 14 de Abril puedes visitar en la Casa de Cultura de Xàtiva la XI Exposición de fotografía de la Semana Santa Setabense.



Casa de Cultura: Calle Montcada 7, Xàtiva.
Horario: de lunes a viernes de 8:00 a 15:00h y de 16:00 a 21:00h; sábados de 19:00 a 21:00h. Descanso en festivos.

09 marzo 2012

FALLAS 2012

Ja queda menys perquè done començament les Falles, la festa més arrelada en el cor dels valencians. Antigament en estes festes es treien al carrer els mobles vells i es cremaven, açò ha donat pas a què hui en dia es realitzen grans i coloristes monuments, resultat del treball de tot l´any de les comissions i dels artistes fallers.

València acull durant estos dies a milers de visitants que s'acosten a descobrir i viure esta festa tan especial repleta d'actes i activitats.

Comença el dia amb la despertà, nombroses comissions falleres recorren la ciutat tirant masclets al seu pas per a després recobrar forces en el casal menjant els típics bunyols i xurros amb xocolate. Al migdia a les 14:00h es concentren milers de persones en la Plaça de l'Ajuntament per a disfrutar de les famoses mascletaes on centenars de carcasses són explotades en molt breu temps, creant un estrèpit i sensacions indescriptibles, es tracta d'una experiència molt aconsellable.
Passejant per València i visitant els monuments fallers dels distints barris, un pot trobar-se amb animades cercaviles de fallers acompanyats de bandes de música. Al caure la vesprada aprofita i visita els monuments que competixen en la Secció Especial, concentrats en la seua gran majoria en el Centre de la ciutat. A la nit pots divertir-te en alguna de les revetles que se celebren i gaudir dels preciosos Castells de Focs a la vora del riu.

 Cal mencionar un dels actes que major emoció desperta en els fallers, l'Ofrena a la Mare de Déu,  totes les comissions oferixen rams de flors per a vestir el manto de la figura de la Mare de Déu ubicada en la Plaça de la Verge. El dia 19, Sant Josep, se celebra a la nit la Cremà dels monuments, que són past de les flames i València crema d´emoció per donar fi a estes festes.
Visita València o alguna de les localitats de la comarca on també es celebra esta emocionant festa, como Alzira, Xàtiva, Carcaixent, Gandia...

Ya queda menos para que de comienzo las Fallas, la fiesta más arraigada en el corazón de los valencianos. Antiguamente en estas fiestas sacaban a la calle los muebles viejos y los quemaban, esto ha dado paso a que hoy en día se realicen grandes y coloristas monumentos, resultado del trabajo de todo el año de las comisiones y de los artistas falleros.
Valencia acoge durante estos días a miles de visitantes que se acercan a descubrir y vivir esta fiesta tan especial repleta de actos y actividades.
Comienza el día con la "despertà", numerosas comisiones falleras recorren la ciudad tirando "masclets" a su paso para después recobrar fuerzas en el casal comiendo los típicos buñuelos y churros con chocolate. Al mediodía a las 14:00h se concentran miles de personas en la Plaza del Ayuntamiento para disfrutar de las famosas "mascletaes" donde cientos de carcasas son explotadas en un breve tiempo, creando un estruendo y sensaciones indescriptibles, se trata de una experiencia muy aconsejable.
Paseando por Valencia y visitando los monumentos falleros de los distintos barrios, uno puede encontrarse  animados pasacalles de falleros acompañados de bandas de música. Al caer la tarde aprovecha y visita los monumentos que compiten en la Sección Especial, concentrados en su gran mayoría en el Centro de la ciudad. Por la noche puedes divertirte en alguna de las verbenas que se celebran y disfrutar de los preciosos Castillos de Fuegos a la ribera del río.

Cabe mencionar uno de los actos que mayor emoción despierta en los falleros, la Ofrenda a la "Mare de Déu", todas las comisiones ofrecen ramos de flores para vestir el manto de la figura de la "Mare de Déu" ubicada en la Plaza de la Vírgen. El día 19, Sant José, se celebra por la noche la "Cremà" de los monumentos, que son pasto de las llamas y Valencia arde de emoción para dar fin a estas fiestas.
Visita Valencia o alguna de las localidades de la comarca donde también se celebra esta emocionante fiesta, tales como: Alzira, Xàtiva, Carcaixent, Gandia...





07 marzo 2012

MAGDALENA 2012, CASTELLÓ.

Comencen les Festes de la Magdalena de Castelló de la Plana, des del 10 al 18 de març podràs gaudir de variats actes com ara la Romeria de les canyes, el Pregó, la desfilada infantil, la desfilada internacional de bandes de música, les Gaiates o el Magdalena Vítol. Estes festes commemoren el naixement de la Ciutat de Castelló i donaran començament el dia 10 a les 12:00h amb l'Anunci Oficial de Festes amb tir de carcasses, i eixa mateixa vesprada a les 16:00h se celebrarà la Cavalcada del Pregó. El diumenge se celebra l'acte central d'estes festes, la Romeria de les Canyes.

La desfilada de Gaiatas és també un dels actes més populars,ja que estos monuments de llum desfilen per la ciutat per a posteriorment quedar instal·lades en diverses places al llarg de la setmana festiva. Acosta't a Castelló i disfruta dels seus festejos i de la seua ciutat visitant la Plaça Major, l'Ajuntament, el Mercat Central etc.

Per a més informació: http://www.castello.es/

Comienzan las Fiestas de la Magdalena de Castellón de la Plana, desde el 10 al 18 de marzo podrás disfrutar de variedad de actos como la Romería de las cañas, el "Pregó", el desfile infantil, el desfile internacional de bandas de música, las Gaiatas o el Magdalena Vítol. Estas fiestas conmemoran el nacimiento de la Ciudad de Castellón y darán comienzo el día 10 a las 12:00h con el Anuncio Oficial de Fiestas con el lanzamiento de carcasas, y esa misma tarde a las 16:00h se celebrará la Cabalgata del "Pregó". El domingo se celebrará el acto central de estas fiestas, la Romería de las Cañas.
El desfile de las GAiatas es también uno de los actos más populares, ya que estos monumentos de luz desfilan por la ciudad para posteriormente quedar instaladas en diversas plazas a lo largo de la semana festiva. Acércate a Castellón y disfruta de sus festejos y de su ciudad visitando la Plaza Mayor, el Ayuntamiento, el Mercado Central etc.
Para más información: www.castello.es

01 marzo 2012

¡INICIO DE LAS "MASCLETAES"!

Una empresa pirotècnica de la província de Castelló serà l´encarregada d´obrir hui dijous 1 de març el programa de les mascletaes de les Falles de 2012. Anima´t i passa´t per la Plaça de l´Ajuntament a les 14:00h per a disfrutar d´este meravellós espectacle.



Una empresa pirotécnica de la provincia de Castellón será la encargada de iniciar hoy jueves 1 de marzo el programa de las "mascletaes" de las Fallas de 2012. Anímate y pásate por la Plaza del Ayuntamiento a las 14:00h para disfrutar de este maravilloso espectáculo.