18 junio 2012

LAS HOGUERAS DE SAN JUAN

La fiesta más internacional de Alicante se vive en la calle, monumentos, "mascletàs" y castillos son los protagonistas de las Hogueras de San Juan, que se celebran del 20 al 24 de junio. Con la Hogueras de San Juan se da la bienvenida al verano, estas fiestas declaradas de inetrés turístico internacional, reúnen a miles de visitantes dispuestos a disfrutar de los desfiles, conciertos etc. Durante toda la semana tendrá lugar la "Plantà de les Fogueres" infantiles y mayores, las corridas de toros y las "despertàs". Se llevarán a cabo actos litúrgicos y desfiles folklóricos, además de la instalación de un gran número de verbenas por toda la ciudad.
El 24 de junio por la noche se procederá a la "Cremà de les Fogueres", en primer lugar se queman las de la Plaza del Ayuntamiento para después continuar con la quema del resto de monumentos por toda la ciudad.
Acércate a la capital de la Costa Blanca para vivir y disfrutar de estas fiestas, además conoce sus playas, como la famosa playa del Postiguet, visita el Castillo de Santa Bárbara y conoce la ciudad paseando por sus calles y por su casco antiguo.

hogueras de san juan, alicanteLa festa més internacional d'Alacant es viu en el carrer, monuments, mascletàs i castells són els protagonistes de les Fogueres de Sant Joan, que es celebren del 20 al 24 de juny. Amb les Fogueres de Sant Joan es dóna la benvinguda a l'estiu, estes festes declarades d'interés turístic internacional, reunixen a milers de visitants disposats a disfrutar de les desfilades, concerts etc. Durant tota la setmana tindrà lloc la Plantà de Fogueres Infantils i Majors, les corregudes de bous i les despertàs. Es duran a terme actes litúrgiques i desfilades folklóricos, a més de la instal·lació d'un gran nombre de revetles per tota la ciutat.
El 24 de juny a la nit es procedirà a la Cremà dels Fogueres, en primer lloc es cremen les de la Plaça de l'Ajuntament per a continuar amb la cremà de la resta de monuments per tota la ciutat.
Acosta't a la capital de la Costa Blanca per a viure i disfrutar d'estes festes, a més de conéixer les seues platges com la famosa platja del Postiguet, visitar el Castell de Santa Bárbara i conéixer la ciutat passejant pel seu nucli antic.

11 junio 2012

FESTIVAL DE CINE DE VALENCIA: CINEMAJOVE

Disfruta del 27º Festival Internacional de Cine de Valencia, Cinema Jove del 15 al 22 de Junio, ocasión perfecta para conocer el trabajo de los nuevos realizadores y actores, y aprovecha y conoce la ciudad de Valencia con una de nuestras visitas.
Las sedes temporales del festival serán la Sala Berlanga, el Instituto Francés, la Sala Rialto, las Naves, el Teatro Principal, los Jardines de Viveros, el Institut Valencià d´art Modern (IVAM), l´Institut Valencià de l´Audivisual i la Cinematografia (IVAC).
En el Festival competián por los premios Lunas de VAlencia 10 largometrajes y 54 cortometrajes, el apartado de largometrajes abarca un catálogo de cintas que recorren la geografía mundial desde Asia Central hasta Canadá, pasando por Europa.

Para saber más y consultar el programa visita : http://www.cinemajove.com/

festival de cine valencia cinemajove
Gaudeix del 27é Festival Internacional de Cine de València, Cinema Jove del 15 al 22 de juny, ocasió perfecta per a conéixer el treball dels nous realitzadors i actors, i aprofita i coneix la ciutat de València amb una de les nostres visites.

Les seus temporals del festival seran la Sala Berlanga, l'Institut Francés, la Sala Rialto, les Naus, el Teatre Principal, els Jardins de Vivers, l'Institut Valencià d´art Modern (IVAM), l´Institut Valencià de l´Audivisual i la Cinematografia (IVAC).

En el Festival competián pels premis Llunes de València 10 llargmetratges i 54 curtmetratges, l'apartat de llargmetratges comprén un catàleg de cintes que recorren la geografia mundial des d'Àsia central fins a Canadà, passant per Europa.

Per a saber més i consultar el programa visita : http://www.cinemajove.com/


06 junio 2012

Torneo Benéfico de Pádel y Tenis a favor de la Asociación Española contra el cáncer con la participación de quatre fulles.
Del 15 al 17 de Junio en la ciutat de l´esport de Xàtiva

Torneo masculino y femenino. Inscripción 20€ por jugador, precio especial por participar en tenis y pádel.
Premios en metálico para la primera categoría y material deportivo para el resto.

Más información e inscripción en el teléfono:  622928400  /  634894493 o mediante correo electrónico: sergipadel@hotmail.com




TORNEO BENEFICO TENIS Y PADEL

Torneig Benèfic de Pàdel i Tenis a favor de l'Associació Espanyola contra el càncer amb la participació de quatre fulles.

Del 15 al 17 de juny en la ciutat de l´esport de Xàtiva
Torneig masculí i femení. Inscripció 20€ per jugador, preu especial per participar en tenis i pàdel.
Premis en metàl·lic per a la primera categoria i material esportiu per a la resta.

Més informació i inscripció en el telèfon: 622928400 / 634894493 o per mitjà de correu electrònic: sergipadel@hotmail.com

 



CORPUS CHRISTI VALENCIA 2012

El Corpus Christi es una tradición religiosa y cultural que se celebra en la Comunitat Valenciana hace siglos, concretamente en Valencia las  celebraciones se remontan a 1355 y se caracterizan por la espectacularidad de su procesión, de la que este año se celebra el 650 aniversario. En ella desfilan vistosas comitivas compuestas por curiosas figuras alegóricas.

El viernes anterior a la fiesta tiene lugar el Traslado de Las Rocas en el que estos monumentales  carros triunfales, típicos de la celebración valenciana, se sacan de la casa-museo donde se conservan durante todo el año y son conducidas a la Plaza de la Virgen donde permanecen expuestas.

corpus christi valencia

El sábado por la tarde tiene lugar otro de los actos más significativos de la fiesta: los Misteris, que son narraciones de acontecimientos bíblicos escritos entre el siglo XV y principios del XVI, que se representan en un escenario dispuesto para ello en la Plaza de la Virgen.

El domingo, día del Corpus, comienza a las 12 de la mañana la Cabalgata del Convite que parte de la Plaza de Manises en la que desfilan curiosos personajes. En ella se interpretan las danzas, como las de "Els Cavallets", "Els Pastorets" o "La Magrana", aunque sin lugar a dudas, la más original de ellas es la danza interpretada por la Moma y los Momos que simbolizan la lucha entre la virtud y los siete pecados capitales en la que finalmente se impone la virtud.
También en esta cabalgata desfilan los personajes de los Misteris, entre ellos el grupo más esperado por los espectadores es el de la Degolla que simboliza a la guardia de Herodes cumpliendo su misión de ejecutar a los inocentes. Estos personajes, ataviados con antifaz negro, un bastón de plástico y un macuto lleno de caramelos la emprenden a bastonazos con la gente mientras lanzan al aire las golosinas, a lo que el público responde lanzándoles pozales de agua desde las ventanas, en la popular banyà, espectacular a su paso por las calles Caballeros y Avellanas.

Por la tarde las campanas del Miguelete anuncian la Solemne Procesión que parte de la Puerta de los Apóstoles de la Catedral. En ella recorren el casco antiguo de la ciudad numerosos personajes del Antiguo y Nuevo Testamento en un desfile colorista e imaginativo.

Aprovecha y visita Valencia para disfrutar de esta histórica celebración.
Visita Valencia con nosotros, infórmate: turismo@quatrefulles.com

Ver programa de actos.


corpus


El Corpus Christi és una tradició religiosa i cultural que se celebra en la Comunitat Valenciana fa segles, concretament a València les celebracions es remunten a 1355 i es caracteritzen per l'espectacularitat de la seua processó, de la que enguany se celebra el 650 aniversari. En ella desfilen vistoses comitives compostes per curioses figures al·legòriques.

El divendres anterior a la festa té lloc el Trasllat de Les Roques en què estos monumentals carros triomfals, típics de la celebració valenciana, es trauen de la casa-museu on es conserven durant tot l'any i són conduïdes a la Plaça de la Mare de Déu on romanen exposades.

El dissabte a la vesprada té lloc un altre dels actes més significatius de la festa: els Misteris, que són narracions d'esdeveniments bíblics escrits entre el segle XV i principis del XVI, que es representen en un escenari disposat per a això en la Plaça de la Mare de Déu.

El diumenge, dia del Corpus, comença a les 12 del matí la Cavalcada del Convit que part de la Plaça de Manises en la que desfilen curiosos personatges. En ella s'interpreten les danses, com les de "Els Cavallets", "Els Pastorets" o "La Magrana", encara que sense cap dubte, la més original d'elles és la dansa interpretada per la Moma i les Ganyotes que simbolitzen la lluita entre la virtut i els set pecats capitals en què finalment s'imposa la virtut.
També en esta cavalcada desfilen els personatges dels Misteris, entre ells el grup més esperat pels espectadors és el de la Degolla que simbolitza a la guàrdia d'Herodes complint la seua missió d'executar als innocents. Estos personatges, abillats amb antifaç negre, un bastó de plàstic i un motxilla plena de caramels l'emprenen a bastonades amb la gent mentres llancen a l'aire les llepolies, a la qual cosa el públic respon llançant-los poals d'aigua des de les finestres, en la popular banyà, espectacular al seu pas pels carrers Cavallers i Avellanes.


A la vesprada les campanes del Miquelet anuncien la Solemne Processó que partix de la Porta dels apòstols de la catedral. En ella recorren el nucli antic de la ciutat nombrosos personatges de l'Antic i Nou Testament en una desfilada colorista i imaginatiu.

Aprofita i visita València per a disfrutar d'esta històrica celebració.

Visita València amb nosaltres, informa´t: turismo@quatrefulles.com

01 junio 2012

Xàtiva celebra este fin de semana  la 3ª Edición de la Recreación Histórica de “Els Borja i Xàtiva”.

En la Alameda Jaume I se instalará el campamento, en la plaza del Mercat estará ubicada la feria de artesanos y en la plaza de la Trinidad y calle Montcada se llevarán a cabo las 20 representaciones teatrales que se han organizado.El centro histórico de Xàtiva retrocederá en el tiempo, los balcones se engalanarán, las calles estarán ambientadas y los turistas y vecinos vivirán por unos días en la Xàtiva de los Borja, conociendo su historia, la cultura de la época, las costumbres y la gastronomía.

Para la ocasión colaboran multitud de restaurantes de Xàtiva, entre los que se encuentra El Restaurante El Mirador del Castell que ha  confeccionado un menú gastronómico histórico para este fin de semana. El precio de los menús oscila entre los 9 y los 25 euros.

No dejes pasar la oportunidad de visitar Xàtiva y de disfrutar del ambiente de época. ¡Te lo recomendamos!

Prueba el Menú gastronómico del Restaurante el Mirador del Castell, ubicado en el Castillo de Xàtiva. Reservas: 96 228 38 24
Además participan los Restaurantes adscritos al grupo de "Turisme Gastronòmic Xàtiva", Casa la Abuela, Cuinart; Carpanel, Portal Fosc y El Mirador del Castell.

menu borja

Xàtiva celebra este cap de setmana la 3a Edició de la Recreació Històrica de “Els Borja i Xàtiva”.

En l'Albereda Jaume I s'instal·larà el campament, en la plaça del Mercat estarà ubicada la fira d'artesans i en la plaça de la Trinidad i carrer Moncada es duran a terme les 20 representacions teatrals que s'han organitzat.El centre històric de Xàtiva retrocedirà en el temps, els balcons es guarniran, els carrers estaran ambientats i els turistes i veïns viuran per uns dies en la Xàtiva dels Borja, coneixent la seua història, la cultura de l'època, els costums i la gastronomia.

Per a l'ocasió Col·laboren multitud de restaurants de Xàtiva, entre els que es troba El Restaurant El Mirador del Castell que ha confeccionat un menú gastronòmic històric per a este cap de setmana. El preu dels menús oscil·la entre els 9 i els 25 euros.

No deixes passar l'oportunitat de visitar Xàtiva i de disfrutar de l'ambient d'època. T'ho recomanem!
Prova el Menú gastronòmic del Restaurant el Mirador del Castell, ubicat en el Castell de Xàtiva. Reserves: 96 228 38 24

menu gastronomico borja

A més participen els Restaurants adscrits al grup de "Turisme Gastronòmic Xàtiva, Casa la Abuela, Cuinart, Carpanel, Portal Fosc i El Mirador del Castell.

BIENVENIDO JUNIO!

JUNIO 2012