26 septiembre 2013

NUEVAS ACTIVIDADES EN LA CIUTAT DE L´ESPORT XÀTIVA

Horario de Actividades de la nueva temporada 2013-2014 en la Ciutat de l´Esport. Presenta novedades tales como: ampliación del horario de ZUMBA, clases de ESGRIMA y nueva organización del cuerpo técnico de la Escuela de Tenis y Pádel a cargo de MARIAM RAMÓN. Además continúan las clases de HAPKIDO, GAP, CICLO INDOOR...

Horari d'Activitats de la nova temporada 2013-2014 en la Ciutat de l´Esport. Presenta novetats com ara: ampliació de l'horari de ZUMBA, classes d'ESGRIMA i nova organització del cos tècnic de l'Escola de Tenis i Pàdel a càrrec de MARIAM RAMÓN. A més continuen les classes d'HAPKIDO, GAP, CICLE INDOOR... 
horario actividades ciutat de l´esport

Nuevas clases de ESGRIMA, puedes probar una clase gratuita con el Maestro Jakelsky. En esta clase se facilitará todo el material necesario para su práctica: protecciones y espadas. El horario es de lunes y miércoles a las 18:30h.

Noves classes d'ESGRIMA, pots provar una classe gratuïta amb el Mestre Jakelsky. En esta classe es facilitarà tot el material necessari per a la seua pràctica: proteccions i espases. L'horari és de dilluns i dimecres a les 18:30h.
clases de esgrima


Cambio del cuerpo técnico de Tenis y Pádel a cargo de MARIAM RAMÓN, ex tenista profesional. Habrá nueva estructura de clases, horarios y competiciones.

Canvi del cos tècnic de Tenis i Pàdel a càrrec de MARIAM RAMÓN, extenista professional. Hi haurà nova estructura de classes, horaris i competicions.

tenis y padel xativa

Para más información pueden acercarse a la Ciutat de l´Esport o llamar al teléfono:96 228 30 00.
Las inscripciones se realizarán en la Ciutat de l´Esport.

Per a més informació poden acostar-se a la Ciutat de l´Esport o telefonar al telèfon:96 228 30 00.
Les inscripcions es realitzaran en la Ciutat de l´Esport.



09 septiembre 2013

NUEVA PAGINA WEB QUATRE FULLES

Os presentamos nuestra nueva Pagina Web Quatre Fulles con todos nuestros servicios y actividades, además como novedad hemos incluido un servicio de chat para poder resolver tus dudas de una forma inmediata y personal. Esperamos que os guste.
http://www.quatrefulles.com/


Vos presentem la nostra nova Pagina Web Quatre Fulles amb tots els nostres servicis i activitats a més com a Novetat hem inclòs un Servici de Xat per a poder resoldre els teus dubtes d'una forma immediata i personal.
Esperem que vos agrade.